search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:02
MENU CLOSE

Κανείς δε θέλει να αγοράσει την υπερπολυτελή κατοικία του Χίλφιγκερ: Έριξε την τιμή κατά 4 εκατ. δολάρια (Photos)

22.02.2018 08:45
Κανείς δε θέλει να αγοράσει την υπερπολυτελή κατοικία του Χίλφιγκερ: Έριξε την τιμή  κατά 4 εκατ. δολάρια (Photos) - Media

 

Σε νέα μείωση της τιμής πώλησης της εντυπωσιακής κατοικίας του στο Γκόλντεν Μπιτς, στη Φλόριντα των ΗΠΑ προχώρησε ο σχεδιαστής, Τόμι Χίλφιγκερ, ιδρυτής του Tommy Hilfiger Corporation.

Η έπαυλη του μεγιστάνα της μόδας, που βρίσκεται βόρεια του Μαϊάμι πωλείται αυτή τη φορά έναντι 23,5 εκατ. δολαρίων.

Η αρχική τιμή πώλησης πριν από ένα χρόνο ήταν 27,5 εκατ. δολάρια.

Ο Χίλφιγκερ και η σύζυγός του Ντι Οκλέπο αγόρασαν τη μοντέρνα έπαυλη μπροστά στη θάλασσα το 2013 έναντι 17,25 εκατ. δολαρίων για να στεγάσουν την τεράστια pop-art συλλογή τέχνης που διαθέτουν και ήθελαν η εσωτερική διακόσμηση να είναι εναρμονισμένη.

Το ζευγάρι ανέθεσε στον διακοσμητή εσωτερικών χώρων με έδρα το Λος Άντζελες, Μάρτιν Λόρενς Μπάλαρντ να ολοκληρώσει την όψη της κατοικίας. Το αποτέλεσμα είναι μία πληθώρα από supergraphic εκτυπώσεις στους τοίχους, έπιπλα της δεκαετίας του ‘70 και έντονες αποχρώσεις από το δάπεδο έως την οροφή.

Επιπλέον η κατοικία λειτουργεί ως πολύχρωμο σκηνικό για τα έργα τέχνης του ζευγαριού, δημιουργίες του Κιθ Χάρινγκ, του Άντι Γουόρχολ και πολλών άλλων.

Κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν δελεαστική τη νέα μείωση της τιμής μίας μοναδικής στο είδος της έπαυλης σχεδιαστή μόδας, στην οποία κυριαρχούν το κόκκινο και το μπλε χρώμα, τα οποία είναι χαρακτηριστικά της αθλητικής γραμμής ρούχων του Χίλφιγκερ.

Η κουζίνα είναι ασπρόμαυρη με γεωμετρικά σχέδια και για το καθιστικό έχει επιλεγεί ένας συνδυασμός χρωμάτων.

Η πολυτελής κατοικίας που έχει προβληθεί στο εξώφυλλο του Architectural Digest είναι έκτασης περίπου 4.300 τμ με θέα στον ωκεανό και μία τεράστια πισίνα.

Αποτελείται από επτά υπνοδωμάτια, δώδεκα μπάνια, κουζίνα, σαλόνι καθιστικό και άλλους χώρους χαλάρωσης. Διαθέτει επίσης γραφείο, μπαρ, γυμναστήριο και ασανσέρ. Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν φοίνικες και ένα γλυπτό του Κιθ Χάρινγκ.

Ο σχεδιαστής χαρακτήρισε την έπαυλη «κατά ένα μέρος γκαλερί τέχνης και κατά ένα άλλο εξοχική κατοικία».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 13:55