search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:40
MENU CLOSE

Αδ. Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας κρατούσε τη Novartis ως προεκλογική εφεδρεία αλλά… δεν του βγηκε

22.02.2018 09:02
Viral το βίντεο με τον Άδωνι να τρώει… πατατάκια με μανία ενώ συζητά με τον ιδιοκτήτη του ΑΝΤ1 (Video)  - Media

 

Την πεποίθηση ότι ο Αλέξης Τσίπρας κρατούσε την υπόθεση Novartis ως πολιτική εφεδρεία για την προεκλογική περίοδο όμως το Σκοπιανό τον υποχρέωσε να την χρησιμοποιήσει πιο γρήγορα και πρόχειρα, εξέφρασε στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαφορετικά, εκτίμησε ο κ. Γεωργιάδης, ο πρωθυπουργός θα είχε φροντίσει να φτιάξουν καλυτέρα τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, τους οποίους αποκάλεσε «ψευδομάρτυρες».

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εκτίμησε ότι ο κ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε δυσμενέστερη θέση, καθώς μολονότι «έστησε» την υπόθεση Novartis δεν έδρεψε πολιτικό όφελος και πλέον κουβαλά το άγχος της σκευωρίας, το Σκοπιανό και τους πλειστηριασμούς ακινήτων.

Τα ξημερώματα η Ολομέλεια της Βουλής παρέπεμψε και τα 10 πολιτικά πρόσωπα που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis σε προανακριτική επιτροπή, η οποία θα διερευνήσει το ενδεχόμενο τέλεσης των αδικημάτων της δωροδοκίας, δωροληψίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Οι δέκα κάλπες στήθηκαν μετά από περίπου 20 ώρες συνεδρίασης, η οποία χαρακτηρίστηκε από υψηλούς τόνους και έντονες αντιπαραθέσεις, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί ανοιχτά την κυβέρνηση για στήσιμο και χειραγώγηση της υπόθεσης για πολιτικό όφελος.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38