search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35
MENU CLOSE

Φερεντίνος: Μιλά για πρώτη φορά για το επεισόδιο στο καρναβάλι της Καλαμάτας – «Ίσως υπερέβαλα λιγάκι…» (Video)

22.02.2018 09:13
Φερεντίνος: Μιλά για πρώτη φορά για το επεισόδιο στο καρναβάλι της Καλαμάτας - «Ίσως υπερέβαλα λιγάκι…» (Video) - Media

 

Σάλος προκλήθηκε από την αντίδραση του Χρήστου Φερεντίνου να αποκαλέσει μ@@κες μια ομάδα στο Καρναβάλι που του έριξε αλεύρι.

Έκτοτε, το θέμα πήρε μεγάλη έκταση με πολλούς να κατηγορούν τον παρουσιαστή γι’ αυτήν την υπερβολική αντίδρασή του.

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη φωλιά των Κου Κου” δίνοντας τη δική του απάντηση για πρώτη φορά.

«Άκουσα πολλά και είναι υπερβολές… Έκανα καυστικό χιούμορ, μάλλον άστοχο, αφού δεν άρεσε… Εκείνη τη στιγμή γέλασαν και εγώ δεν το θεώρησα και κάτι σοβαρό και συνέχισα κανονικά… Αλληλοζητήσαμε συγγνώμη με τα παιδιά του γκρουπ. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ήταν ανθρώπινη αντίδραση, έγινα αθυρόστομος. Ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη. Δεν περίμενα να πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου. Το αλεύρι δεν ήταν τόσο φοβερό, αλλά ήταν η μπύρα που μου ήρθε στο κεφάλι. Δεν περίμενα να πάρει τόση διάσταση. Το λήξαμε το θέμα» είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:35