19/04/2019 00:44:22

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του - Βατερλώ η στάση της ΝΔ

Σφοδρή επίθεση Μαξίμου στα «Νέα» - Media

 

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ έκανε με non paper  το Μέγαρο Μαξίμου, για την στάση της Αξ. Αντιπολίτευσης στη χθεσινή ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. 

«Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος», λέει το γραφείο του Πρωθυπουργού. 

Συνεχίζοντας την ακραία όξυνση και πόλωση το Μέγαρο Μαξίμου απαντά και στα περί «Βατερλώ» της χθεσινής συζήτησης που λέει η ΝΔ. 

«Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ που ενώ έλεγε «όλα στο φως» για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του», τονίζει. 

«Πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί μετά το Βατερλώ της ΝΔ, είναι αν στο ρόλο του Ναπολέοντα παραμένει ο κ. Μητσοτάκης ή είναι απλά ο κομπάρσος του κ. Σαμαρά», προσθέτει.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.