search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 22:00
MENU CLOSE

Μαξίμου: Ο Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του – Βατερλώ η στάση της ΝΔ

22.02.2018 12:08
Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού… - Media

 

Σκληρή επίθεση στη ΝΔ έκανε με non paper  το Μέγαρο Μαξίμου, για την στάση της Αξ. Αντιπολίτευσης στη χθεσινή ψηφοφορία για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση Novartis. 

«Η αγωνία της κυρίας Σπυράκη να κάνει ενημέρωση των πολιτικών συντακτών λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης για τη σύσταση Προανακριτικής, αποδεικνύει ποιος είναι ο πραγματικά χαμένος», λέει το γραφείο του Πρωθυπουργού. 

Συνεχίζοντας την ακραία όξυνση και πόλωση το Μέγαρο Μαξίμου απαντά και στα περί «Βατερλώ» της χθεσινής συζήτησης που λέει η ΝΔ. 

«Το μόνο Βατερλώ χθες ήταν η στάση της ΝΔ που ενώ έλεγε «όλα στο φως» για το σκάνδαλο Novartis, τελικά δεν τόλμησε να ψηφίσει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής, επιβεβαιώνοντας πως ο κ. Μητσοτάκης φοβάται ακόμα και τους βουλευτές του», τονίζει. 

«Πλέον, το μόνο που μένει να διευκρινιστεί μετά το Βατερλώ της ΝΔ, είναι αν στο ρόλο του Ναπολέοντα παραμένει ο κ. Μητσοτάκης ή είναι απλά ο κομπάρσος του κ. Σαμαρά», προσθέτει.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 21:55