search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:54
MENU CLOSE

Έκκληση για αίμα κάνει ο Βρεττός μια μέρα πριν το χειρουργείο

22.02.2018 13:17
Ο Ηλίας Βρεττός ξέσπασε σε όταν άκουσε τους γονείς του να μιλούν για το τροχαίο  (Video)  - Media

 

Έκκληση για αίμα έκανε ο Ηλίας Βρεττός μια μέρα πριν μπει στο ένα από τα χειρουργεία που έχουν προγραμματιστεί να κάνει, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη σύντροφό του την Καθαρά Δευτέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε συγκεκριμένα μια ανάρτηση στα social media, γράφοντας τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνιο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 16:53