26/06/2019 20:21:47

Έκκληση για αίμα κάνει ο Βρεττός μια μέρα πριν το χειρουργείο

Έκκληση για αίμα κάνει ο Βρεττός μια μέρα πριν το χειρουργείο - Media

 

Έκκληση για αίμα έκανε ο Ηλίας Βρεττός μια μέρα πριν μπει στο ένα από τα χειρουργεία που έχουν προγραμματιστεί να κάνει, μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με τη σύντροφό του την Καθαρά Δευτέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής έκανε συγκεκριμένα μια ανάρτηση στα social media, γράφοντας τα εξής:

«Αγαπητοί φίλοι και φίλες σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την υγεία μου. Είμαι πολύ συγκινημένος αλλά ταυτόχρονα μου έχετε δώσει μεγάλη δύναμη για να ξεπεράσω τα προβλήματα των σοβαρών επεμβάσεων που έρχονται και πιστεύω με την θετική σκέψη σας και τις προσευχές σας θα βγω νικητής. Τέτοιες στιγμές αντιλαμβάνεσαι ότι μερικά μικρά πράγματα μπορούν να βοηθήσουν πολύ κόσμο. Θα σας παρακαλούσα παρόλο που δεν είναι άμεση ανάγκη όσοι μπορούν να προσφέρουν αίμα για να βοηθήσουν τόσο εμένα όσο και το σημαντικό έργο της αιμοδοσίας. Αθήνα Τζάνιο νοσοκομείο. Και σε όλη την Ελλάδα δηλώνοντας το όνομα Καραβασίλης Ηλίας. Σας ευχαριστώ από καρδιάς».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.