search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:44
MENU CLOSE

Βρυξέλλες: Επιχείρηση της αστυνομίας σε κτίριο – Αναφορές για ενόπλους (Photos)

22.02.2018 13:21
Βρυξέλλες: Επιχείρηση της αστυνομίας σε κτίριο – Αναφορές για ενόπλους (Photos) - Media

 

Ολοκληρώθηκε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή Φορέ των Βρυξελλών και πληροφορίες κάνουν λόγο για ενόπλους.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει ένα κτίριο κοντά στην πλατεία Σαιν-Ντενί, στο οποίο φέρεται ότι βρίσκονται αρκετοί ένοπλοι. Παράλληλα, πάνω από την περιοχή πετούν ελικόπτερα της αστυνομίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο χώρο βρίσκονται ελεύθεροι σκοπευτές.

Βελγικά μέσα μεταδίδουν ότι ένας άνδρας με καταγωγή από την Πολωνία, έκανε την εμφάνισή του σε αστυνομικό τμήμα στο Σαιν Ζιλ και ισχυρίστηκε ότι έγινε μία δολοφονία, σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας των Βρυξελλών. Αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο που τους υπέδειξαν, αλλά δεν βρήκαν τίποτα. 

Η αστυνομία θεωρεί ότι στο κτίριο βρίσκεται ένας ή περισσότεροι ένοπλοι. Το κτίριο βρίσκεται κοντά σε δημοτικό σχολείο με 350 περίπου μαθητές, οι οποίοι μεταφέρθηκαν προληπτικά στο εσωτερικό του σχολείου. 

Η αστυνομία κάλεσε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν εντός της οικίας τους και να μην βγουν έξω.

Η κυκλοφορία έχει σταματήσει στην περιοχή του Gare de l’Est, στη λεωφόρο Vanpe, στην πλατεία Σαιν Ντενί και στην οδό Rue du Curé. Τροποποιήσεις έγιναν στα δρομολόγια των λεωφορείων, καθώς απαγορεύεται να περάσουν από τη συγκεκριμένη οδό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 12:42