12/07/2020 05:07:04

Συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του Παναγιώτη Πικραμμένου: Ο πατέρας μου σ' όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο

Συγκλονιστική ανάρτηση της κόρης του Παναγιώτη Πικραμμένου: Ο πατέρας μου σ' όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο - Media
 
Με μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook, η κόρη του πρώην υπηρεσιακού Πρωθυπουργού και πρώην Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου, πραγματοποίησε μια σπάνια παρέμβαση μετά την απόφαση της Ολομέλειας της Βουλής για παραπομπή του πατέρα της σε προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση Novartis.
 
Συγκεκριμένα, η Καρολίνα Πικραμμένου έγραψε: «Δε συνηθίζω να κάνω δημοσιεύσεις στα social media. Με τις εξελίξεις όμως των τελευταίων ημερών, δεν μπορώ να μένω αμέτοχη. Ο πατέρας μου σ´ όλη τη του τη ζωή είχε και έχει ως οδηγό την προσήλωση στο Δίκαιο, συχνά με προσωπικό κόστος. Είμαι περήφανη για τη σημερινή ομιλία του, αλλά ακόμα περισσότερο που είμαι κόρη του».
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.