search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Στη Βουλή η κατάθεση του Παπαδόπουλου για τη Σαουδική Αραβία

22.02.2018 18:07
Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το Μάτι - Βελτιωτικές αλλαγές αλλά κι επιφυλάξεις - Media

 

Στην Βουλή διαβιβάζεται από την Εισαγγελία Διαφθοράς, η κατάθεση του επιχειρηματία Βασίλη Παπαδόπουλου ενώπιον των εισαγγελικών λειτουργών, για την υπόθεση του αμυντικού υλικού από τις αποθήκες του στρατού, που επρόκειτο να πωληθεί στην Σαουδική Αραβία.

Ο μάρτυρας που φέρεται ως μεσάζων της υπόθεσης, εμφανίστηκε και κατέθεσε χθες στους Εισαγγελείς Διαφθοράς, και ενώ ήδη η δικογραφία κατά το σκέλος που αφορά ενδεχόμενες ευθύνες του αρμόδιου υπουργού ‘Αμυνας, Πάνου Καμμένου, έχει αποσταλεί στην Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Παπαδόπουλος φέρεται να υποστηρίζει ότι ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της πλευράς της αγοράστριας χώρας και ότι διαθέτει όλα τα σχετικά παραστατικά και νομιμοποιητικά έγγραφα που αποδεικνύουν τον ισχυρισμό του και τον ρόλο που του είχε ανατεθεί από την Σαουδική Αραβία στην υπόθεση.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12