search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:22
MENU CLOSE

Γκαρθία στους παίκτες: «Αυτό να κάνετε αν σας προκαλέσουν στην Τούμπα»

22.02.2018 18:17
Γκαρθία στους παίκτες: «Αυτό να κάνετε αν σας προκαλέσουν στην Τούμπα» - Media

 

Συστάσεις από τον Όσκαρ Γκαρθία και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού προς τους παίκτες για το πως πρέπει να αντιδράσουν στην περίπτωση πρόκλησης στο γήπεδο της Τούμπας την Κυριακή στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Από τον Ολυμπιακό έχει ζητηθεί από τους πάντες και ειδικότερα από παίκτες όπως ο Οτζίτζα Οφόε και ο Ρομαό να μην… τσιμπήσουν σε προβοκάτσια ή πρόκληση, αλλιώς θα έχουν συνέπειες.

Το… μήνυμα αυτό εστάλη και από τον Όσκαρ Γκαρθία και από τους ανθρώπους του συλλόγου. «Και να σας προκαλέσουν εσείς θα κάνετε την δουλειά σας. Πάμε εκεί για ποδόσφαιρο και για τίποτε άλλο. Να μην την… πατήσετε από προκλήσεις αντιπάλων ή κάτι άλλο, να μην έχετε νεύρα και να μην τσακώνεστε με την παραμικρή αφορμή», είναι μεταξύ άλλων οι συστάσεις του Ισπανού προς τους ποδοσφαιριστές του. Ως προς το κλίμα και γενικά την ατμόσφαιρα της Τούμπας οι… παλιοί έχουν αναλάβει τα σχετικά… φροντιστήρια στους… νεότερους της ομάδας.

Πηγή: gazzetta

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:21