search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:01
MENU CLOSE

Ο Τραμπ… αναδιατύπωσε: Θέλω να δω τους εκπαιδευτικούς ικανούς να φέρουν κρυφά όπλα

22.02.2018 18:53
Ανακούφιση: Ο Τραμπ ενέκρινε τελικά τον προϋπολογισμό - Media

 

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τόνισε ότι επιθυμεί να δει εκπαιδευτικούς διδάσκοντες ικανούς να φέρουν κρυφά όπλα για να εμποδίζουν επίδοξους δράστες επιθέσεων σε σχολεία, σημειώνοντας ότι μίλησε πρόσφατα με την NRA για τις ιδέες του.

Σε συνάντησή του, διάρκειας μιας ώρας, με πολιτειακούς και τοπικούς αξιωματούχους για την ασφάλεια των σχολείων, στον απόηχο της σφαγής της προηγούμενης εβδομάδας στην Φλόριντα, ο Τραμπ δεν έλαβε υπόψη του μια πρόταση για υποχρεωτική διεξαγωγή ασκήσεων σε σχολεία για επιθέσεις ενόπλων και δήλωσε ότι δεν του αρέσει η ιδέα περισσότερων ενόπλων φρουρών σε σχολεία.

Πρόσθεσε ότι επιθυμεί να εξετάσει την ιδέα της επαναλειτουργίας ιδρυμάτων ψυχικής υγείας που παραμένουν κλειστά, τονίζοντας ότι πρέπει επίσης να εξεταστούν οι σκηνές βίας σε ταινίες που παρακολουθούν παιδιά.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:01