search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:02
MENU CLOSE

Ράγισε καρδιές ο Λίαμ Γκάλαχερ: «Live for ever» για τα θύματα στο Μάντσεστερ (Video)

23.02.2018 08:34
Ράγισε καρδιές ο Λίαμ Γκάλαχερ: «Live for ever» για τα θύματα στο Μάντσεστερ (Video) - Media

 

Βούρκωσαν όσοι βρέθηκαν στην απονομή των βραβείων 2018 Brit Awards. Μπορεί ο οικοδεσπότης, παρουσιαστής στην τηλεόραση και ηθοποιός Τζακ Ουάιτχολ να ξεκίνησε αστειευόμενος σε κοινό και παρευρισκόμενους ηθοποιούς, αλλά τα πράγματα σοβάρεψαν όταν ανέβηκε στη σκηνή ο τραγουδιστής και τραγουδοποιός Γκάρι Μπάρλοου.

Ο Μπάρλοου αντικαθιστούσε την Αριάνα Γκράντε. Της ήταν αδύνατον να παρευρεθεί. Ο Μπάρλοου παρουσίασε τον Λίαμ Γκάλαχερ. Ο Λίαμ είχε τραγουδήσει, τον περασμένο Ιούνιο, στη συναυλία για τα θύματα της δολοφονικής επίθεσης σε συναυλία της Γκράντε στο Μάντσεστερ. Κι ο Μπάρλοου πήρε τον λόγο.

«Έγινε μια φρικιαστική τρομοκρατική επίθεση που έκλεψε τις ζωές 22 ανθρώπων και τραυμάτισε και ακρωτηρίασε εκατοντάδες άλλους. Οι ζωές τους άλλαξαν ανεπανόρθωτα, για πάντα. Δεν ήξεραν αυτοί οι όμορφοι άνθρωποι που αγαπούσαν τη μουσική ότι θα τους έπαιρναν τη ζωή τους» είπε.

Απέτισε φόρο τιμής στην Αριάνα Γκράντε. «Λίγες βδομάδες αργότερα, η Αριάνα επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος» πρόσθεσε.

«Ο φόβος δεν θα μας χωρίσει. Θα ζουν για πάντα στη μνήμη μας και στην καρδιά μας» κατέληξε.

Το κοινό βούρκωσε.

Ο Λίαμ τραγούδησε, και τραγούδησε και για τα θύματα στο Μάντσεστερ. Συγκινητικό το τραγούδι του. «Συγκινητική η στιγμή να παρακολουθείς τον Λίαμ Γκάλαχερ να τραγουδά ένα κλασικό των Oasis στη μνήμη των #θυμάτων της βομβιστικής επίθεσης στο Μάντσεστερ #Britawards2018 #BRITs2018» τουίταρε κάποιος.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 18:00