search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:31
MENU CLOSE

Το κρητικό φαγητό που έφαγε ο Τσακαλώτος και εντυπωσιάστηκε – «Ανεβαίνει η χοληστερίνη Υπουργέ»! (Photo)

23.02.2018 09:14
Το κρητικό φαγητό που έφαγε ο Τσακαλώτος και εντυπωσιάστηκε - «Ανεβαίνει η χοληστερίνη Υπουργέ»!  (Photo) - Media

 

Για την κρητική διατροφή ρωτήθηκε ο υπουργός οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ξεκινώντας τη συζήτηση με το δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό κατά την επίσκεψή του στη Λότζια.

Τα μακαρόνια και η στάκα μου αρέσουν πολύ είπε ο υπουργός για να πάρει την απάντηση από το δήμαρχο ότι η χοληστερόλη ανεβαίνει στα ύψη. 

Σε αυτό όπως ήταν φυσικό συμφώνησε και ο καρδιολόγος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης. Ο υπουργός ξεναγήθηκε και στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου βρισκόταν σε εξέλιξη σύσκεψη για τον καταυλισμό των αθίγγανων και έσπευσε να τον χαιρετήσει ο αντιπεριφερειάρχης Ηρακλέιου Ευριπίδης Κουκιαδάκης. 

Τον υπουργό συνοδεύουν οι βουλευτές Σωκράτης Βαρδάκης και Νίκος Ηγουμενίδης,ο γραμματέας της Ν.Ε Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ κ.Γιάννης Παυλιδάκης ,ο αναπληρωτής γραμματέας κ.Δημήτρης Κλαράκης και άλλα στελέχη.

Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:31