search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:52
MENU CLOSE

Σπάει τη σιωπή του ο Brendan Fraser: «Η καριέρα μου θάφτηκε από έναν ισχυρό άνδρα που με παρενόχλησε σεξουαλικά»

23.02.2018 09:28
Σπάει τη σιωπή του ο Brendan Fraser: «Η καριέρα μου θάφτηκε από έναν ισχυρό άνδρα που με παρενόχλησε σεξουαλικά» - Media

 

Για σχεδόν δυο δεκαετίες αποτελούσε αστέρα πρώτου μεγέθους στο Χόλιγουντ και πρωταγωνιστούσε σε ταινίες που «έσπαγαν» ταμεία! Ο λόγος για τον Brendan Fraser ο οποίος ξαφνικά εξαφανίστηκε από τα καλλιτεχνικά δρώμενα αφήνοντας τότε πίσω του αναρίθμητα ερωτηματικά.

Ο 49χρονος σήμερα ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό GQ και σε μια άκρως ενδιαφέορυσα συνέντευξη κάνει συγκλονιστικές αποκαλύψεις…

«Η καριέρα μου θάφτηκε από έναν ισχυρό άνδρα του Χόλιγουντ που με παρενόχλησε σεξουαλικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα κατονομάζοντας τον Philip Berk, πρώην πρόεδρο της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ, ισχυρίζεται πως μετά από ένα συμβάν που έγινε το 2003 σε επίσημο γκαλά στο ξενοδοχείο Beverly Hills, ο Berk μεθόδευσε την απομάκρυνση του Fraser από το προσκήνιο.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο Brendan Fraser αναφέρει πως εκείνο το βράδυ, πήγε να σφίξει το χέρι του Berk για να τον χαιρετήσει, όταν εκείνος του έπιασε τα οπίσθια και τον σοδόμισε.

«Ένιωσα σαν μικρό παιδί, ένιωθα πως κάτι μου έφραζε το λαιμό, ήθελα να κλάψω και μετά ντρεπόμουν, ένιωθα κατάθλιψη, κατηγορούσα τον εαυτό μου για αυτό που συνέβη και ακόμα και σήμερα μου είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό».

Πάντως ο ίδιος ο Berk ο οποίος, μάλιστα, παραμένει μέχρι και σήμερα μέλος της  Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, με ανακοίνωσή του προς το περιοδικό GQ αναφέρει πως όλα αυτά βρίσκονται στη φαντασία του ηθοποιού και πως η πτώση της καριέρας σχετίζεται αποκλειστικά με δικές του πράξεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 17:52