search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:27
MENU CLOSE

Η χήρα του Στιβ Τζομπς προσλαμβάνει 100 άτομα στο δημοσιογραφικό της όμιλο

23.02.2018 12:57
Η χήρα του Στιβ Τζομπς προσλαμβάνει 100 άτομα στο δημοσιογραφικό της όμιλο - Media

Ο αμερικανικός δημοσιογραφικός όμιλος The Atlantic, τον οποίο έχει η χήρα του πρώην προέδρου της Apple Στιβ Τζομπς, προγραμματίζει την πρόσληψη έως 100 ατόμων, μια σπάνια ανακοίνωση σε έναν τομέα που είναι σε πλήρη μαρασμό.

Η 54χρονη Λορίν Πάουελ Τζομπς είχε ανακοινώσει πέρυσι την αγορά πλειοψηφικού πακέτου στον όμιλο μέσω του ιδρύματός της Emerson Collective.

Συγκεκριμένα, το αμερικανικό περιοδικό The Atlantic προβλέπει να αυξήσει το προσωπικό του κατά 30% σε έναν χρόνο από τώρα, οι μισοί θα είναι δημοσιογράφοι, και δείχνει αισιόδοξο για τη μελλοντική του ανάπτυξη , σύμφωνα με ανακοίνωσή του στην οποία προστίθεται ότι ο όμιλος ήταν κερδοφόρος τα τελευταία χρόνια.

Οι νεοεισερχόμενοι στον όμιλο –που θα είναι επίσης ειδικοί στην πληροφορική και στον εμπορικό τομέα– θα ενταχθούν στις τάξεις του ειδησεογραφικού ιστότοπου The Atlantic, όπως και του έντυπου περιοδικού ή ακόμη του νέου ειδησεογραφικού ιστότοπου με συνδρομή The Masthead, αναφέρει ο όμιλος, που σκοπεύει να ενισχύσει την κάλυψη των θεμάτων αμερικανικής πολιτικής, τεχνολογίας και Χόλιγουντ.

Το περιοδικό The Atlantic Monthly ιδρύθηκε το 1857 στη Βοστόνη. Δημοσίευσε για πρώτη φορά γραπτά του Μαρκ Τουέιν, αλλά και χειρόγραφα του ‘Ερνεστ Χέμινγουέι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10