search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:50
MENU CLOSE

Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος για τη μάχη του με τον καρκίνο

23.02.2018 13:03
Όσα αποκάλυψε ο Απόστολος Γκλέτσος για τη μάχη του με τον καρκίνο - Media

 

Συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» έδωσε ο Απόστολος Γκλέτσος και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία του.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός και δήμαρχος Στυλίδας αποκάλυψε ότι τα τελευταία χρόνια αντιμετώπισε προβλήματα με την καρδιά του, ενώ πέρασε και καρκίνο στο στομάχι. Μια ασθένεια που όπως υπογραμμίζει και ο ίδιος την «παντρεύεσαι» καθώς ποτέ δεν ξέρεις αν και πότε θα επιστρέψει…

«Έχω κάνει τρεις επεμβάσεις καρδιάς πολύ οδυνηρές, ένας καρκίνος στο στομάχι, που δεν ξέρω αν με φοβήθηκε ο θάνατος. Οκτώ χρόνια εδώ στον δήμο, ήρθαμε με καρδιακά νοσήματα και φεύγουμε με καρδιακά και με καρκίνο στο στομάχι. Ναι, πέρασα έναν καρκίνο, και τι έγινε; Πάμε παρακάτω. Δεν πέθανα – ακόμα. Τώρα τέλειωσε, πάμε παρακάτω. Τέλειωσε… τέλειωσε όπως τελειώνουν αυτά. Ποτέ δεν τελειώνει, έναν καρκίνο τον παντρεύεσαι. Είμαι τεχνοκράτης, δεν είμαι βλάκας. Πάμε με την επιστήμη, δεν είμαι χαζός, κάνω ό,τι ακριβώς πουν οι γιατροί», δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο ανεκπλήρωτο όνειρό του να οδηγήσει αεροπλάνο:  

 «Δεν έχω χρόνο και πολλά λεφτά. Αν κάποιος μου το έκανε δώρο, θα πήγαινα τώρα να μάθω. Τώρα, η υποκριτική είναι χόμπι, όταν το έκανα τότε, ήταν επάγγελμα. Τώρα, δεν παίρνω χρήματα. Η αμοιβή μου από το σίριαλ Τατουάζ δίνεται σε κάποια ιδρύματα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 09:49