search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Αυτά μου ανεβάζουν τη… χοληστερίνη

23.02.2018 17:38
Τσακαλώτος: Αυτά μου ανεβάζουν τη... χοληστερίνη - Media
 
Με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό συναντήθηκε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, που πραγματοποιεί επίσκεψη στο Ηράκλειο της Κρήτης.
 
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο κ. Τσακαλώτος ζήτησε να ενημερωθεί για την οικοδομική δραστηριότητα στον δήμο Ηρακλείου, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τη δημιουργία τουριστικών μονάδων, με δεδομένο ότι ο τουρισμός αποτελεί τη “βαριά” βιομηχανία για όλη την Κρήτη.
 
Ο υπουργός Οικονομικών έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το νότιο τμήμα του Ηρακλείου, ζητώντας να ενημερωθεί την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
 
Ο κ. Τσακαλώτος αποκάλυψε ότι αρέσουν πολύ τα μακαρόνια και η στάκα, με τον Δήμαρχο Ηρακλείου να του απαντά ότι με αυτά η χοληστερίνη ανεβαίνει στα ύψη.
 
Τον υπουργό Οικονομικών συνόδευαν, στη συνάντηση, οι βουλευτές Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ηγουμενίδης και Σωκράτης Βαρδάκης.
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:22