search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:58
MENU CLOSE

Θα μας τρελάνουν τελείως: Η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο γιατί… δεν παντρεύτηκε ποτέ!

23.02.2018 17:46
Θα μας τρελάνουν τελείως: Η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να πάρει διαζύγιο γιατί... δεν παντρεύτηκε ποτέ! - Media

 

Στο επίπεδο του εξωπραγματικού κινούνται πλέον οι φήμες και οι πληροφορίες σχετικά με το διαζύγιο της Τζένιφερ Άνιστον με τον Τζάστιν Θερού.

Συγκεκριμένα, το TMZ ισχυρίζεται ότι Άνιστον και Θερού δεν παντρεύτηκαν ποτέ, με το ρεπορτάζ να προκαλεί ταραχή στον κόσμο του Χόλιγουντ καθώς άτομα του περιβάλλοντος του ζευγαριού φέρονται να δηλώνουν ότι δεν παντρεύτηκε πραγματικά ποτέ.

Μετά από έρευνα το TMZ αναφέρει πως δεν υπάρχουν επίσημα αρχεία για τον γάμο τους στην κομητεία του Λος Άντζελες. Αυτό παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησαν έναν πολύτελή γάμο στην έπαυλή τους στο Bel Air.
 
Το TMZ αναγνωρίζει ότι μπορεί το ζευγάρι να ανέφερε τον γάμο του σε οποιαδήποτε από τις άλλες 57 κομητείες του Λος Άντζελες. Αναφέρει ωστόσο ότι δεν υπάρχουν προφανή στοιχεία. Υποστηρίζουν επίσης ότι κανένας από τους δύο δεν έχει επικοινωνήσει με δικηγόρο διαζυγίων.
 
«Ελέγξαμε πάρα πολλούς δικηγόρους που αναλαμβάνουν διαζύγια και δεν έχουν έρθει σε επαφή μαζί τους η Τζένιφερ Άνιστον ή ο Τζάστιν Θερού. Είναι σίγουρα πιθανό να είναι νομικά παντρεμένοι, αλλά βάσει αυτών που βρήκαμε μπορεί και όχι».
 
Πηγή: TMZ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 06:57