search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Κουρουμπλής για Novartis: Οποιοσδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας, να το δημοσιεύσει

23.02.2018 18:48
Κουρουμπλής: Το ΚΙΝΑΛ θα συντριβεί στις εκλογές αν δεν πει με ποιους θα πάει - Media

 

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με δήλωσή του καλεί οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας που αφορά στη Novartis που αναφέρεται στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει.

«Επί μία εβδομάδα η παραπληροφόρηση τροφοδοτεί τη δημόσια κοινή γνώμη ότι σε έγγραφο του FBI υπάρχει η αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής και τονίζει πως »η μόνη αναφορά «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» υπάρχει στο διαβιβαστικό έγγραφο της αρμόδιας εισαγγελέως που αφορά στη μηνυτήρια αναφορά των τριών Βουλευτών εναντίον μου».

«Όσοι επιχειρούν στο βωμό της ανθρωποφαγίας να εξυπηρετήσουν πολιτικά συμφέροντα εκτίθενται ανεπανόρθωτα. Προκαλώ οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας που αφορά στη Novartis που αναφέρεται στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει, αναφέρει ο κ. Κουρουμπλής.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24