18/11/2018 17:38:09

Αχτσιόγλου: Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιωμάτα στους Ινδούς μετανάστες

Αχτσιόγλου: Θα αναλάβουμε πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν τα εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιωμάτα στους Ινδούς μετανάστες - Media

 

Τη συνάντηση που είχε με την Ένωση Ινδών, γνωστοποίησε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, μέσω μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς.

Συγκεκριμένα, η κ. Αχτσιόγλου έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Δεν υπάρχουν αόρατοι. Συναντηθήκαμε με την Ένωση Ινδών και συζητήσαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στους χώρους δουλειάς. Το αμέσως επόμενο διάστημα, το υπουργείο Εργασίας και το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που θα διασφαλίσουν την επέκταση και την εφαρμογή των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων στους μετανάστες από την Ινδία».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.