search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:27
MENU CLOSE

Ζυμώσεις και εξελίξεις στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης – Έρχονται δύο νέα site

24.02.2018 09:44
Ζυμώσεις και εξελίξεις στον χώρο της αθλητικής ενημέρωσης - Έρχονται δύο νέα site  - Media

 

 

Δύο νέα αθλητικά σάιτ, φιλόδοξα καθώς οργανώνονται από αντίστοιχες εφημερίδες, βρίσκονται στα σκαριά.

Το ένα προέρχεται από το Φως των Σπορ, που μετά την απώλεια του Θεόδωρου Νικολαΐδη δραστηριοποιείται για την τόνωση της παρουσίας του με ένθετα, αλλά και πολυσέλιδα αφιερώματα με υλικό από το πλούσιο αρχείο του (το πλουσιότερο στον αθλητικό Τύπο, αφού το αντίστοιχο της..Αθλητικής Ηχούς είναι εκτός «κυκλοφορίας», όπως και ο τίτλος της εφημερίδας).

Επικεφαλής της διαδικτυακής προσπάθειας του Φωτός θα είναι ο Στέφανος Λεμονίδης. Το Φως, παράλληλα, έχει προχωρήσει σε δραστική περικοπή εξόδων (τα τελευταία χρόνια είχε ίσως το ακριβότερο εξοδολόγιο στον αθλητικό Τύπο) με απολύσεις, μειώσεις μισθών και, ακόμα, με εθελούσιες εξόδους.
Το άλλο αθλητικό σάιτ έρχεται από τη νέα Sportime που, όπως αποδεικνύει με την πορεία της, ήρθε για να μείνει αντέχοντας τον έντονο ανταγωνισμό στον χώρο των αθλητικών εκδόσεων. 

Πηγή: harddog-sport.blogspot.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 21:27