search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:56
MENU CLOSE

Πάτρα: Αστυνομικοί σταμάτησαν το Καρναβάλι και συνόδευσαν στο μαιευτήριο ετοιμόγεννη

24.02.2018 10:04
Πάτρα: Αστυνομικοί σταμάτησαν το Καρναβάλι και συνόδευσαν στο μαιευτήριο ετοιμόγεννη - Media

 

Πανικός το βράδυ της Κυριακής  στο κέντρο της Πάτρας, όταν ενώ μόλις είχε τελειώσει η παρέλαση και χιλιάδες καρναβαλιστές χόρευαν ξέφρενα στους δρόμους, έχοντας μάλιστα αποκλείσει την περιοχή, μία έγκυος γυναίκα…. παρ’ ολίγο να γεννήσει μέσα στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άνδρας της.

Η κίνηση στο κέντρο ήταν αυξημένη και ο σύζυγος αποφάσισε να καλέσει την Αστυνομία για να τον βοηθήσει. Στην Άμεση Δράση σήμανε συναγερμός. Επί τόπου έφθασαν στο σημείο που είχε ακινητοποιήσει το όχημά του ο σύζυγος και στη συνέχεια ‘άναψαν φάρους και σειρήνες για να φθάσει γρήγορα το αυτοκίνητο με την ετοιμόγεννη στο Ιδιωτικό Μαιευτήριο στην Ρήγα Φεραίου.

Ο πεζόδρομος ήταν γεμάτος καρναβαλιστές που κατάλαβαν τι συνέβαινε και έκαναν στην άκρη για να περάσουν οι αστυνομικοί και το αυτοκίνητο που μετέφερε την έγκυο.

Το όχημα έφθασε στο Μαιευτήριο και η γυναίκα έκανε εισαγωγή με την βοήθεια των ανθρώπων της κλινικής και του συζύγου. Όσο για τους καρναβαλιστές; Χειροκροτούσαν τους αστυνομικούς τους οποίους συνεχώς ευχαριστούσε και η νεαρή γυναίκα. Η ίδια πάντως ευχαριστούσε και τους καρναβαλιστές που άνοιξαν τον δρόμο για να μπορέσει γρήγορα να φθάσει στο μαιευτήριο. Θα πρέπει να σημειωθεί πως και στην οδό Γούναρη από την οποία κατέβηκαν οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που συνόδευαν το όχημα οι περαστικοί κοιτούσαν έντρομοι νομίζοντας πως κάτι έχει συμβεί στο καρναβάλι.

Πηγή: tempo24.news

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:53