search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:43
MENU CLOSE

Χειροπέδες για ναρκωτικά, εκβιασμούς, τοκογλυφίες και κλοπές – Εξαρθρώθηκαν 2 κυκλώματα με πολυδαίδαλη δράση

24.02.2018 11:25
Nέα καταγγελία κατά ΕΛ.ΑΣ.: Συνέλαβαν και ξεγύμνωσαν στο ΑΤ Κερατσινίου δύο αφισοκολλητές του ΣΕΚ!  - Media

 

Δυο εγκληματικές οργανώσεις εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία μετά από μεγάλη επιχείρηση που έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα – Στο κύκλωμα εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της τοπικής κοινωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μεχρι τώρα έχουν γίνει 18 συλλήψεις, ωστόσο ο αριθμός των μελών που εμπλέκονται στις δυο εγκληματικές οργανώσεις είναι πολύ μεγαλύτερος.

Στη 1:30′  σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ευβοίας, στη Χαλκίδα, θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση από τον Προϊστάμενο του Γραφείου Ενημέρωσης Δημοσιογράφων της ΓΕ.Π.Α.Δ. Στερεάς Ελλάδας, Α/Β’ Σταύρο Κουτουλογένη, για την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων, τα μέλη των οποίων δραστηριοποιούνταν αντίστοιχα στην διακίνηση ναρκωτικών και στην διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, καθώς και συμμορίας με ευρεία τοκογλυφική και εκβιαστική δράση.

Τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μέχρι τώρα έχουν σοκάρει την τοπική κοινωνία της Χαλκίδας και γενικότερα της Εύβοιας, ενώ η έρευνα των αστυνομικών αρχών συνεχίζεται.

Πηγή: Lamiareport.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:42