search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:45
MENU CLOSE

Μαξίμου για συνέντευξη Μητσοτάκη: Δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα

24.02.2018 14:04
Μπετόβεν στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών: 250 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου μουσουργού… - Media

 

«Η σημερινή συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα αντιπροέδρου της ΝΔ», σχολιάζει με ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας «δεν είπε τίποτα καινούριο», αναφέρει η ανακοίνωση και συνεχίζει: «Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές. Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του Μαξίμου:

Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του συνέντευξη δεν κατάφερε να επισκιάσει τις κραυγές του επίδοξου εκδοροσφαγέα, ο οποίος τυγχάνει να παραμένει και Αντιπρόεδρος της ΝΔ.

Δεν είπε τίποτα καινούργιο.

Μας ενημέρωσε ωστόσο πως το σκάνδαλο Novartis είναι κατά τον ίδιο απλά μία υπόθεση διακίνησης μαύρου χρήματος σε γιατρούς για να υπάρχει υπερσυνταγογράφηση και όχι μία υπόθεση μεταξύ άλλων και δωροδοκίας κυβερνητικών αξιωματούχων, όπως αναφέρουν και οι αμερικανικές αρχές.

Αναρωτιόμαστε εάν τα πιστεύει και ο ίδιος αυτά που λέει.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 18:43