search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17
MENU CLOSE

Βρέθηκε το καλάσνικοφ της άγριας δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου

24.02.2018 15:55
Βρέθηκε το καλάσνικοφ της άγριας δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου  - Media

 

Ταυτοποιήθηκε το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε τον περασμένο Ιανουάριο ο Βασίλης Στεφανάκος, σε ενέδρα έξω από τα γραφεία της εταιρείας του στο Χαϊδάρι.

Πρόκειται για το όπλο που είχαν βρει δύτες πριν από ένα μήνα μέσα στη θάλασσα, στα Λιμανάκια της Βουλιαγμένης.

Οι δύτες παρέδωσαν το όπλο στο Λιμενικό και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας, όπου από τη βαλλιστική έρευνα προέκυψε ότι πρόκειται για το καλάσνικοφ με το οποίο δολοφονήθηκε ο Στεφανάκος.

Η Ασφάλεια Αττικής, που ερευνά την υπόθεση, ερεύνησε όλη τη διαδρομή από το Χαϊδάρι μέχρι τα Λιμανάκια προκειμένου να διαπιστώσει αν υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας με τους δράστες.

Αναζητείται ακόμα από την Αστυνομία και η κλεμμένη μοτοσικλέτα, την οποία χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι η δολοφονία Στεφανάκου ήταν συμβόλαιο θανάτου από επαγγελματίες εκτελεστές, με κίνητρο πιθανόν τις δραστηριότητες του 57χρονου μετά την αποφυλάκισή του ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 14:17