search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:37
MENU CLOSE

Eπίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis (Photos)

25.02.2018 06:06
Eπίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Novartis (Photos) - Media

Επίθεση  στα κεντρικά γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση έκαναν τα μέλη του Ρουβίκωνα. Οι δράστες, χρησιμοποιώντας μια βαριοπούλα, έσπασαν την πύλη, σπάζοντας τις τζαμαρίες.

Φωτογραφία: ΣΚΑΙ

 Στη συνέχεια πέρασαν την κεντρική είσοδο και προκάλεσαν ζημιές στα γραφεία πετώντας κόκκινες μπογιές και σπάζοντας τζαμαρίες. Kατόπιν πέταξαν τη βαριοπούλα και έφυγαν. 

Ο Ρουβίκωνας σε μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στο indymedia ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση. 

“…Η υπόθεση Νovartis είναι μία υπόθεση που ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του τυπικού ελληνικού σκανδάλου. Τα 50 εκατομμύρια ευρώ με τα οποία φέρεται ότι δωροδοκήθηκαν κατά το διάστημα 2000-2015 πλήθος προσώπων που κατείχαν θέσεις κλειδιά στο εγχώριο σύστημα εξουσίας δεν είναι παρά σταγόνα στον ωκεανό των σκανδάλων στα οποία εμπλέκεται παγκοσμίως η εταιρεία Νovartis, όπως σταγόνα στον ωκεανό των σκανδάλων είναι και τα 3 δις με τα οποία ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο κατά την ίδια χρονική περίοδο”, αναφέρουν μεταξύ άλλων τα μέλη του Ρουβίκωνα.

Φωτογραφίες: Eurokinissi

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:36