search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:38
MENU CLOSE

Αποχώρηση με χυδαίο βρισίδι από το Master Chef – «Μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος» (Videos)

25.02.2018 08:26
Αποχώρηση με χυδαίο βρισίδι από το Master Chef - «Μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος» (Videos) - Media

 

Η Γωγώ και ο Τιμολέων ψηφίστηκαν να είναι τελικά οι δύο υποψήφιοι από τους συμπαίκτες τους ως κύριοι υπεύθυνοι της ήττας τους από την μπλε ομάδα.

Ο Τιμολέων το δέχτηκε σαν αρχηγός και μπροστά στους κριτές όταν ερωτήθηκε έκανε το ίδιο πράγμα και η Γωγώ. Όχι όμως και όταν έεμινε μόνο στη συνέντευξη.

Εκεί δεν παραδέχτηκε ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Αντίθετα ξεκίνησε να μιλάει για προκαθορισμένες ψηφοφορίες. Για στημένα αποτελέσματα ψηφοφοριών που έχουν προαποφασίσει ποιοι θα φύγουν. Δε μιλησε μόνο για την ψηφοφορία που την εμπλέκει αλλά και παλαιότερες.

Συνέχισε αναφέροντας ότι υπάρχει κάποιος που κινεί τα νήματα και κατευθύνει τα πάντα.

Τελικά η Γωγώ ακόμα και όταν αποχώρησε τελικά από το παιχνίδι συνέχισε να μιλάει για κλίκες που στο τέλος θα σπάσουν ολοκληρωτικά.

Λίγο πριν αποχωρήσει η Γωγώ έριξε την βόμβα με ένα ξέσπασμα που δεν έχουμε ακούσει ακόμα και στα χειρότερα reality.

«Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο.» δήλωσε χαμογελαστή η Γωγώ στο κλείσιμο ακριβώς του επεισοδίου.

 

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:37