search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:43
MENU CLOSE

Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη

06.12.2011 09:17
Οι δηλώσεις Χρυσοχοΐδη - Media

Η πρόσφατη δήλωση του Χρυσοχοΐδη, ενός από τους πιο επιτυχημένους και μετρημένους – κατά γενική ομολογία – υπουργούς του πολιτικού μας συστήματος, μας μπέρδεψε και κυρίως μας απογοήτευσε, όχι τόσο για το αν αυτά που είπε για τον Γεώργιο Παπανδρέου είναι σωστά ή όχι, αλλά γιατί τα είπε τώρα και γιατί πλέον οι πολιτικοί μας αποδεικνύονται – μηδενός εξαιρουμένου – τόσο, μα τόσο αναξιόπιστοι.

ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

Η πρόσφατη δήλωση του Χρυσοχοΐδη, ενός από τους πιο επιτυχημένους και μετρημένους – κατά γενική ομολογία – υπουργούς του πολιτικού μας συστήματος, μας μπέρδεψε και κυρίως μας απογοήτευσε, όχι τόσο για το αν αυτά που είπε για τον Γεώργιο Παπανδρέου είναι σωστά ή όχι, αλλά γιατί τα είπε τώρα και γιατί πλέον οι πολιτικοί μας αποδεικνύονται – μηδενός εξαιρουμένου – τόσο, μα τόσο αναξιόπιστοι. Ο κύριος Χρυσοχοΐδης σε πρόσφατες δηλώσεις του ως μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου μας είχε αφήσει άλλα να πιστεύουμε. Πώς είναι δυνατόν ατιμώρητα να παίζουν τόσο προσβλητικά παιχνίδια σε βάρος της κοινής λογικής του πολίτη; Πότε τελικά μπορούμε να τους εμπιστευόμαστε; Τον χειμώνα; Το καλοκαίρι; Την άνοιξη; Της Παναγιάς; Του Αγίου Αβακούμ; Πότε λένε την αλήθεια και πότε ισχύουν οι κρίσεις τους;

Η απογοήτευση, όπως μας προσφέρθηκε από τις άκαιρες δηλώσεις του Χρυσοχοΐδη μας, υπήρξε μεγάλη, γιατί καθώς είπαμε σε αυτόν είχαμε μια κάποια εκτίμηση και στο πρόσωπό του διατηρούσαμε κάποιες ελπίδες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43