search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:18
MENU CLOSE

Και επίσημα παράταση για το MasterChef – Πόσα έξτρα επεισόδια θα δούμε;

25.02.2018 11:17
Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη: Μαζί και στο «Happy Day»  - Media

 

Η επιτυχία του 2ου κύκλου του MasterChef στο Star ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Το 25% τηλεθέαση στα νεανικά κοινό που πετυχαίνει εύκολα κάθε επεισόδιο, οδήγησε το κανάλι στην απόφαση το ριάλιτι μαγειρικής να πάρει μια μικρή παράταση προκειμένου και το κοινό να ευχαριστηθεί και ο μέσος όρος τηλεθέασης του καναλιού να ανέβει σημαντικά.

Πρόκειται για μία παράταση συνολικής διάρκειας 15 επεισοδίων η οποία έρχεται να προστεθεί στην αύξηση της χρονικής διάρκειας του καθενός από αυτά που πλέον πλησιάζει τις 2 ώρες.

Σε αντίθεση με όσα είχαν ακουστεί, κανένας νέος παίκτης δεν θα μπει στο σπίτι του MasterChef, καθώς πλέον έχουμε φτάσει στην τελική δεκάδα.

Ο τηλεοπτικός χρόνος θα «γεμίσει» με έξτρα, σαφώς πιο δύσκολες δοκιμασίες που θα ιντριγκάρουν παίκτες και κοινό, φτάνοντας τους διαγωνιζόμενους… στα όριά τους.

«Θα γίνουν πράγματα που έχουν γίνει ελάχιστες φορές ακόμα και στα ξένα MasterChef», αναφέρει πηγή στη RealLife και μας κάνει να ανυπομονούμε.

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν.

Πηγή: dailymedia.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 15:17