search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:37
MENU CLOSE

«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με την… ΑΕΚ – Πάει να «χαλάσει» κλεισμένη μεταγραφή – Τι θα κάνει ο Σαββίδης

25.02.2018 11:32
«Χαμός» στον ΠΑΟΚ με την... ΑΕΚ - Πάει να «χαλάσει» κλεισμένη μεταγραφή - Τι θα κάνει ο Σαββίδης - Media

 

Μείζον θέμα έχει ανακύψει τις τελευταίες ημέρες εσωτερικά στον ΠΑΟΚ, σχετικά με την υπόθεση Χατσερίντι,  ο οποίος αν και θεωρούνταν σίγουρος για το καλοκαίρι, μετά τις εμφανίσεις του κόντρα στην ΑΕΚ με την Ντιναμό για το Europa League, έχασε έδαφος. Ο έμπειρος στόπερ δεν ήταν καλός, αντιμετώπισε πολλά προβλήματα κόντρα στους επιθετικούς των Κιτρινόμαυρων και πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί οι φωνές που δεν τον θέλουν στην Τούμπα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportdog.gr, η υπόθεσή του έχει άμεση σχέση με την έκβαση του φετινού πρωταθλήματος και θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να σηκώσει -ή όχι- την κούπα.

Στον Δικέφαλο είναι συχνό φαινόμενο, τα τελευταία χρόνια, να κλείνουν παίκτες είτε προφορικά είτε με προσύμφωνο και στη συνέχεια να μην τους βλέπουμε να παίζουν με τις εμφανίσεις της ομάδας, αφού περιμένουν να δουν ποια θα είναι η εξέλιξή τους μέσα στη χρόνια, αλλά και ποια η πορεια της δικής τους ομάδας μέχρι το καλοκαίρι.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι εκείνο του τερματοφύλακας της Ξάνθης, Ζίφκοβιτς, που είναι κλεισμένος δύο χρόνια αλλά από την Τούμπα δεν έχει περάσει, και του πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης,  Αθανασιάδης, που ήταν κλεισμένος επί Βρύζα, όταν ακόμα έπαιζε στον Πανθρακικό, αλλά ουδέποτε δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Τα ίδια ισχύουν τώρα και στην υπόθεση του Χατσερίντι, αλλά και σε αυτή του Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα. Έχουν συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ, αλλά η μεταγραφή τους δεν είναι ακόμα «κλειδωμένη».

Συνεπώς όλα για τον Χατσερίντι θα εξαρτηθούν από το πρωτάθλημα.

Εάν ο ΠΑΟΚ αντέξει στην κορυφή και καταφέρει να σηκώσει τον τίτλο του πρωταθλητή, τότε ο Χατσερίντι είναι πολύ πιθανό να πάει στην ομάδα.

Περίπου 1 εκατομμύριο ευρώ για πριμ υπογραφής και συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές στο 1,3 εκατ. ευρώ. Αν όμως δεν πάρει ο δικέφαλος του Βορρά το πρωτάθλημα τότε θα χαλάσει η μεταγραφή…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:36