search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:09
MENU CLOSE

«Ξεκάθαρη προειδοποίηση» Γιλντιρίμ: Η Τουρκία μπορεί να εξουδετερώσει κάθε απειλή

25.02.2018 12:16
Γιλντιρίμ: Βίρα στο όνομα του Αλλάχ «Πορθητή» - Media

 

Αυστηρό μήνυμα σε Ελλάδα και Κύπρο απέστειλε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, κατά τη διάρκεια εγκαινίων υποβρυχίου στον Μαρμαμά.  «Η Τουρκία μπορεί να εξουδετερώσει κάθε απειλή», ξεκαθάρισε. 

Αναλύτικότερα -σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ- ο Γιλντιρίμ επισήμανε: «Τη στιγμή που η Τουρκία καταπολεμά στο εσωτερικό και στο εξωτερικό την τρομοκρατία, κάποιοι επιθυμούν να επωφεληθούν από τις περιστάσεις και να δημιουργήσουν παγίδες σε Αιγαίο και Μεσόγειο». 

«Το ξεκαθαρίζω. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες, η Τουρκία με το Πολεμικό Ναυτικό της, κάτω από κάθε είδους συνθήκες, έχει τη δυνατότητα να εξουδετερώσει οποιαδήποτε απειλή. Κανείς να μην έχει λανθασμένους υπολογισμούς», .

Σύμφωνα με τη φιλοκυβερνητική εφημερίδα Star,  η δήλωση Yildirim ήταν μια ξεκάθαρη προειδοποίηση με παραλήπτη κυρίως τη Λευκωσία. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:09