search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Στις 12 Μαρτίου υπογράφουν το διαζύγιο Λιάγκας-Σκορδά – Οι οικονομικές εκκρεμότητες και η μετακόμιση

25.02.2018 14:00
Ο θεσμός της υποχρεωτικής διαμεσολάβησης για το διαζύγιο - Υπέρ και κατά - Media

 

Οριστικό τέλος –και τυπικά- δίνουν σε λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά στον γάμο τους.

Το πρώην ζευγάρι πρόκειται σύντομα να έχουν στα χέρια τους το διαζύγιό τους καθώς στις 12 Μαρτίου υπογράφουν από κοινού το συνεναιτικό δικόγραφο που θα δώσει οριστικό τέλος στον γάμο του.

«Είναι μία διαδικασία η οποία έχει τελειώσει και δεν χρειάζεται να το ξανασυζητάμε» είπε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» θέλοντας να δώσει οριστικό τέλος και σε όποια συζήτηση πιθανόν θα θέλει κάποιος να ανοίξει για το θέμα.

Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, μετά από 10 χρόνια ευτυχίας οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στις προσωπικές τους ζωές.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει κανένα οικονομικό στοιχείο προς διευθέτηση ανάμεσά τους ενώ σύντομα πρόκειται και οι δύο να μπουν στη διαδικασία μετακόμισης. Η παρουσιάστρια θα εγκαταλείψει το σπίτι όπου ζει μέχρι σήμερα με τους δύο γιους τους, τον Γιάννη και Δημήτρη καθώς αυτό ανήκει στον παρουσιαστή.

Εκείνη μαζί με τα παιδιά θα πάει στο σπίτι που αγόρασε κοντά σε εκείνο του Λιάγκα στη Βούλα ενώ εκείνος θα επιστρέψει στο σπίτι του που είχε αφήσει όταν οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.

Πηγή: gossip-tv.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48