search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:19
MENU CLOSE

Μεταγραφή βόμβα στο Epsilon – Με ποιον σεναριογράφο «κλείνει» συμφωνία η Μαραγκουδάκη;

25.02.2018 14:30
Μεταγραφή βόμβα στο Epsilon - Με ποιον σεναριογράφο «κλείνει» συμφωνία η Μαραγκουδάκη; - Media

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η μετακίνηση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη στο Epsilon έχει ταράξει τα νερά στον σχεδιασμό του νέου προγράμματος του καναλιού που θα ξεκινήσει επίσημα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Πέρα από τις υπόλοιπες κινήσεις στον ψυχαγωγικό τομέα, το νέο πρόγραμμα επιβάλλεται να έχει ελληνικές παραγωγές ακόμα και σε σήριαλ, κάτι που δεν είχε επιχειρηθεί με την προηγούμενη διεύθυνση του καναλιού.

Ένα από τα ονόματα που προσπαθεί να κλείσει η διευθύντρια προγράμματος, έχοντας ήδη ξεκινήσει τις πρώτες επαφές, είναι από τους κορυφαίους και πιο επιτυχημένους σεναριογράφους στην ιστορία της ελληνικής ιδιωτικής τηλεόρασης.

Δεν πρόκειται άλλον από τον Αλέξανδρο Ρήγα, τον «πατέρα» σειρών σταθμών στο Mega και στον ΑΝΤ1, όπως οι «Δυο Ξένοι», το «Ντόλτσε Βίτα», το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή» αλλά και τα «Οι Στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη», «Το Κόκκινο Δωμάτιο».

Αν τελικά η συνεργασία κλείσει θα μιλάμε για ένα όνομα «φωτιά» που προστίθεται στη φαρέτρα του σταθμού που θα κυνηγήσει μεγαλύτερη πίτα τηλεθέασης με το νέο του πρόγραμμα, σε όλους τους τομείς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59