search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:28
MENU CLOSE

ΕΔΕ στο Σισμανόγλειο για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας

25.02.2018 15:41
ΕΔΕ στο Σισμανόγλειο για τον θάνατο του πρώην δημάρχου Ν. Φιλαδέλφειας - Media

 

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για να διαπιστωθεί αν προκύπτουν ευθύνες για τον θάνατο του πρώην δήμαρχου Νέας Φιλαδέλφειας, Αλέκου Λάλου, ανακοίνωσε το «Σισμανόγλειο». 

Σε ανακοίνωση το Νοσοκομείο αναφέρει: «Ο ασθενής Α.Λ., ετών 73, προσήλθε στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών κατά την πρωινή εφημερία της Παρασκευής 23-2-2018, αιτιώμενος εντοπισμένο άλγος στη μεσοπλάτια χώρα, με διαλείποντα χαρακτήρα που υφέθηκε με τη λήψη αναλγητικών».

«Έγινε ο εργαστηριακός έλεγχος που κρίθηκε απαραίτητος (ηλεκτροκαρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακα, αιματολογικός και βιοχημικός έλεγχος με επαναληπτική λήψη καρδιακών ενζύμων και τροπονίνης), ο οποίος ήταν αρνητικός για οξύ ισχαιμικό επεισόδιο του μυοκαρδίου. Ο ασθενής αποχώρησε σε καλή κλινική κατάσταση με τις κατάλληλες οδηγίες και σε περίπτωση επανάληψης του άλγους, να απευθυνθεί σε εφημερεύον Νοσοκομείο», προσθέτει. 

Πάντως ο γιος του πρώην δημάρχου αποδίδει τον θάνατο του πατέρα του σε ολιγωρία του ΕΚΑΒ και σε ιατρική αμέλεια του Νοσοκομείου. 

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη, στις 15.30, στο Κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 00:26