search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:55
MENU CLOSE

Στον αέρα το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό Γκαρθία (Photos & Video)

25.02.2018 17:44
Γκαρσία: Να πετάξουμε… λουλούδια, όχι χαρτιά - Media

 

Οριστικούς τίτλους τέλους (τουλάχιστον προς το παρόν) στο ντέρμπι… που δεν έγινε ποτέ έβαλε ο διαιτητής, Αλέξανδρος Αρετόπουλος, με την ηλεκτρονική αποστολή του φύλλου αγώνα στη Λίγκα. 

Έχοντας στα χέρια του την ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του Όσκαρ Γκαρθία, μετά τον τραυματισμό του από «ιπτάμενο» ρολό ταμειακής μηχανής, ο διαιτητής αποχώρησε από την Τούμπα. 

Το περιστατικό έγινε λίγη ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα, όταν οι παίκτες του Ολυμπιακού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο για τα αποδυτήρια, όπου και παρέμειναν τελικά εγκλωβισμένοι μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. 

Ακολούθησαν επεισόδια έξω από το γήπεδο της Τούμπας από οπαδούς του ΠΑΟΚ και βροχή δηλώσεων από στελέχη και των δύο ομάδων. 

Τι προβλέπει ο κανονισμός 

Σε περίπτωση που το παιχνίδι δεν ξεκινήσει και διακοπεί οριστικά, τότε ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με βαριές ποινές που μπορούν αν φτάσουν μέχρι και στην αφαίρεση βαθμών

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 08:55