search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03
MENU CLOSE

Καραπαπάς: Ακόμη περιμένουμε μια συγγνώμη

25.02.2018 21:38
Καραπαπάς: Ακόμη περιμένουμε μια συγγνώμη  - Media

Για προκλητική στάση από ανθρώπους του ΠΑΟΚ στις σουίτες της Τούμπας, αλλά και στα αποδυτήρια έκανε λόγο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου. 

Ο παράγοντας των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι η ομάδα των Πειραιωτών περιμένει μια «συγγνώμη» η οποία όμως δεν έχει έρθει ακόμα από πλευράς «Δικεφάλου». 

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Υπήρξαν προκλήσεις από πλευράς τόσο στις σουίτες, όσο και στη φυσούνα και στα αποδυτήρια. Υπήρξε μια ένταξη και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ξέφυγαν. Περιμέναμε για όλα αυτά μια “συγγνώμη”, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο, όπως πριν από λίγες μέρες σε άλλο γήπεδο. Το θέμα είναι ότι έπεσε στον προπονητή ένα ρολό τα-fm.gμειακής το οποίο δεν ήταν ανοιχτό και για αυτό τη δύναμη σαν να έπεφτε πέτρα. 

Αν θέλουν του ΠΑΟΚ να γίνουν πραγματικά μια μεγάλη ομάδα, πρέπει να φέρονται με πολιτισμό. Κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ωστόσο, εμείς είμαστε Ολυμπιακός και δεν καταλαβαίνουμε από αυτά και από τέτοιες έδρες».

Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:03