search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 04:41
MENU CLOSE

Νεύρα στο Survivor εξαιτίας της Σπυροπούλου: «Δε θα χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα – Φτάνει ως εδώ!» (Videos)

26.02.2018 09:23
Νεύρα στο Survivor εξαιτίας της Σπυροπούλου: «Δε θα χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα - Φτάνει ως εδώ!» (Videos) - Media

 

Οι κόντρες και ο ανταγωνισμός έχουν χτυπήσει «κόκκινο» στην ομάδα των διασήμων με πολλούς να δηλώνουν ότι κάποια πρόσωπα στην ομάδα είναι στον… κόσμο τους, ενώ κάποια άλλα δεν αποκαλύπτουν το πραγματικό τους πρόσωπο.

Μια από τις παίκτριες που δηλώνει δυσαρεστημένη με τη συμπεριφορά κάποιων εκ των συμπαικτών της είναι η Ελένη Χατζίδου η οποία, όπως τονίζει, κάνει ό,τι μπορεί για να μη χάσει την υπομονή της:

«Με κάποιους από εδώ μέσα, στη ζωή μου έξω δεν θα έκανα παρέα. Δεν θα μπορούσα να έχω κολλητή μου φίλη και να κάνω στενή παρέα με την Κωνσταντίνα. Δεν είναι ότι δεν θα μπορούσα να κάνω παρέα με την Κωνσταντίνα επειδή είναι δυναμική, πολλές φορές, όμως, δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μπορεί να έχουμε τρελή αγωνία για το αγώνισμα και μπορεί να συζητάει ότι στα μακαρόνια με κιμά είναι πιο ωραίο το κρεμμύδι τσιγαρισμένο 1 λεπτό παρά 3 λεπτά.

Έχω παρατηρήσει ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν δείχνουν τον αληθινό εαυτό τους. Με ενοχλεί αλλά προσπαθώ να μη δίνω σημασία. Υπάρχουν τέτοια άτομα στην ομάδα μας δυστυχώς».

Σε αυτές τις δηλώσεις έρχεται να προστεθεί και η έντονη δυσφορία της Χατζίδου απέναντι στη Κωνσταντίνα Σπυροπούλου που αποκαλύπτεται στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας: «Δεν θέλω να χαλάσω την ηρεμία μου για καμία Κωνσταντίνα. Κάνω υπομονή, δεν θέλω να χαλάσω το καλό κλίμα. Φτάνει! Φτάνει γιατί έχω έρθει ως εδώ!» δηλώνει η τραγουδίστρια.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15