23/08/2019 18:18:12

Τα πάνω κάτω στο Masterchef: Επιστρέφουν οι παίκτες που αποχώρησαν - Η αντίδραση των υπολοίπων! (Video)

 Τα πάνω κάτω στο Masterchef: Επιστρέφουν οι παίκτες που αποχώρησαν - Η αντίδραση των υπολοίπων! (Video) - Media

 

Οι εκπλήξεις δίνουν και παίρνουν στο MasterChef με τον διαγωνισμό μαγειρικής να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες ότι στην επόμενη δοκιμασία θα κληθούν να γίνουν οι ίδιοι κριτές, ενώ στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου βλέπουμε ξανά στην κουζίνα κάποιους από τους παίκτες του διαγωνισμού που είχαν αποχωρήσει, όπως τον Βασίλη Χατζόπουλο, τη Μάγκυ Ταμπακάκη, τον Χαράλαμπο Χατζηπροδρόμου, τον Κωνσταντίνο Σεφερίδη, τη Γωγώ Κωστάκη, τη Νικολέτα Ταβουλάρη και τον Μάριο Βραχάτη.

«Ξενέρωσα που είδα και την Μάγκυ» αναφέρει ο Χρήστος Γλωσσίδης, με τον Δημήτρη Τσίκιλη να παίρνει επίσης θέση εναντίον της, λέγοντας: «Το μόνο που μας εκνευρίζει αυτή τη στιγμή και μας στεναχωρεί, είναι ότι ξαναβλέπουμε την Μάγκυ»

Η ίδια η παίκτρια, μάλιστα, ακούγεται να λέει σε ένα πλάνο "έχουμε πόλεμο...."

Ωστόσο, δεν είδαμε στο τρέιλερ τον Σελίμ Σελτσούκ, τη Νικολέτα Γασπαράτου, τη Χριστίνα Αργυρούδη, τη Μάγια Τζουμούτια, τον Κωνσταντίνος Βάχος και τη Χριστίνα Σπυράκου να διαγωνίζονται εκ νέου για μια θέση στο MasterChef.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.