search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14
MENU CLOSE

Πάιατ για υπόθεση Novartis: Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς

26.02.2018 15:18
Πάιατ για υπόθεση Novartis: Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς - Media

 

Με τους πρέσβεις των Ηνωμένων Πολιτειών και της Μ. Βρετανίας συναντήθηκε την Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Στο επίκεντρο της συζήτησης με τον Τζέφρι Πάιατ βρέθηκαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Για την υπόθεση Novartis ο Αμερικανός πρέσβης, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ, σημείωσε: «Η έρευνα του FBI επικεντρώνεται σε εγκλήματα που παραβιάζουν τον αμερικανικό νόμο. Δεν υπάρχει καμία έρευνα του FBI που να αφορά Έλληνες πολιτικούς». Συζητήθηκαν, ακόμη, οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, όπως και η αυξημένη τουρκική προκλητικότητα και επισημάνθηκε ο αποσταθεροποιητικός ρόλος της Τουρκίας στην ευρύτερη περιοχή.

Κατόπιν, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συναντήθηκε με την πρέσβη του Ηνωμένου Βασιλείου Κέιτ Σμιθ, και συζήτησε, μεταξύ άλλων, όπως ανέφερε η ΝΔ, τις εξελίξεις σχετικά με το Brexit και τις προοπτικές διμερούς συνεργασίας στη μετά Brexit εποχή. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε τη Βρετανίδα πρέσβη για τις επαφές που είχε ο ίδιος στο Μόναχο, επισημαίνοντας, παράλληλα την ανησυχία του για την αυξημένη τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο. Συζητήθηκαν, επίσης, οι εξελίξεις στο θέμα των Σκοπίων, ενώ ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ενημέρωσε τη Βρετανίδα Πρέσβη και για τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 15:14