search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59
MENU CLOSE

Τρόμος: Εξαγριωμένος ελέφαντας επιτίθεται σε πλήθος – Ποδοπατά άνθρωπο μέχρι θανάτου (Video, σκληρές εικόνες)

26.02.2018 15:34
Να φύγετε, να πάτε αλλού! - Εκνευρισμένος ελέφαντας διώχνει ρινόκερο που του τρώει το φαγητό (Video) - Media

 

Μπορεί οι ελέφαντες να θεωρούνται ως ήρεμα και καλοκάγαθα ζώα, ωστόσο, μπορούν να γίνουν πραγματικές «μηχανές θανάτου», αν εξαγριωθούν.

Την οργή ενός ανεξέλεγκτου ελέφαντα βίωσαν χωρικοί στην Ινδία, οι οποίοι προσπάθησαν να διώξουν από λίμνη ελέφαντες που τους κατέστρεφαν τα σπαρτά.

Οι χωρικοί έκαναν θόρυβο και πετούσαν πέτρες και βεγγαλικά στα τεράστια ζώα που βρίσκονταν στη λίμνη, τα οποία δεν έκρυψαν την οργή τους, ωστόσο ένας ελέφαντας φαίνεται ότι έχασε τον έλεγχο.

Στο τρομακτικό βίντεο που ακολουθεί το ζώο φαίνεται να ποδοπατά μέχρι θανάτου έναν από τους χωρικούς που δεν ήταν τόσο γρήγορος και ο ελέφαντας τον πρόλαβε.

Ο 56χρονος χωρικός υπέστη θανατηφόρα τραύματα από το τεράστιο ζώο και έχασε τη ζωή του σχεδόν αμέσως.

Σημειώνεται ότι οι χωρικοί είχαν ζητήσει από την αρμόδια υπηρεσία να διώξει τους ελέφαντες από την περιοχή, ωστόσο, η υπηρεσία δεν έδρασε, οδηγώντας τους κατοίκους να επιχειρήσουν να διώξουν τα ζώα μόνοι τους με τα τραγικά αποτελέσματα που φαίνονται στο βίντεο.

Πηγή βίντεο: Russia Today

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:59