search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03
MENU CLOSE

Η1Ν1: η εποχή της αμφισβήτησης

13.01.2010 07:23
Η1Ν1:  η εποχή της αμφισβήτησης - Media

Κι ενώ στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, μετά τις αποκαλύψεις κορυφαίων μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης περί «ψευδοπανδημίας», το πρώην «καθεστωτικό», φιλοεμβολιαστικό λόμπυ τείνει να περιθωριοποιηθεί, στην Ελλάδα συνεχίζουμε να μετράμε τους θανάτους από Η1Ν1. Αρχίσαμε όμως –δυστυχώς-  να μετράμε και τις παρενέργειες του εμβολίου.

Κι ενώ στις Βρυξέλλες και στο Στρασβούργο, μετά τις αποκαλύψεις κορυφαίων μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης περί «ψευδοπανδημίας», το πρώην «καθεστωτικό», φιλοεμβολιαστικό λόμπυ τείνει να περιθωριοποιηθεί, στην Ελλάδα συνεχίζουμε να μετράμε τους θανάτους από Η1Ν1. Αρχίσαμε όμως –δυστυχώς-  να μετράμε και τις παρενέργειες του εμβολίου. Πάνω από 40 περιστατικά εκδήλωσης ανεπιθύμητων ενεργειών έχουν καταγραφεί στη χώρα. Οι δυο πιο τραγικές περιπτώσεις είναι εκείνες των ενδομήτριων θανάτων δύο εμβρύων, δύο εβδομάδες περίπου μετά τον εμβολιασμού των εγκύων μητέρων. Οι εκπρόσωποι του ΕΚΕΠΥ αμφισβητούν το συσχετισμό των θανάτων με τις πρώην θαυματουργές αμπούλες των εμβολιαστικών κέντρων… Το ποια είναι η αλήθεια, θα το μάθουμε όταν ολοκληρωθεί η διερεύνηση των υποθέσεων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:03