search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:36
MENU CLOSE

«Ξέφυγε» τελείως η πασίγνωστη ηθοποιός: Ξυλοκόπησε το σύντροφό της και… αστυνομικούς

26.02.2018 20:02
«Ξέφυγε» τελείως η πασίγνωστη ηθοποιός: Ξυλοκόπησε το σύντροφό της και... αστυνομικούς - Media
 
Σοβαρότατες κατηγορίες βαρύνουν την πασίγνωστη ηθοποιό η οποία το βράδυ της Κυριακής συνελήφθη για οικογενειακή βία και για επίθεση σε όργανο της τάξης.
 
Ο λόγος για την Χέδερ Λόκλιαρ, γνωστή από τις τηλεοπτικές σειρές «Δυναστεία» και «Μέλροουζ Πλέις», η οποία κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τον σύντροφό της.
 
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ, το βράδυ της Κυριακής, ο αδελφός της 56χρονης ηθοποιού πήγε στο σπίτι της στην Καλιφόρνια και τη βρήκε να καβγαδίζει με τον σύντροφό της.
 
Αμέσως εκείνος κάλεσε την αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί έφτασαν εκεί, παρατήρησαν ένα ορατό σημάδι στο σώμα του συντρόφου της.
 
Οταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη συλλάβουν, η Λόκλιαρ άρχισε να τους χτυπάει και να τους κλωτσάει, σύμφωνα με το TMZ.
 
Αρχικά τη μετέφεραν στο νοσοκομείο για αξιολόγηση και στη συνέχεια τη συνέλαβαν. Αργότερα, η ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση.
 
Δεν είναι η πρώτη φορά που απασχολεί στην αστυνομία. Το 2008 την είχαν πιάσει να οδηγεί υπό την επήρεια ουσιών, ενώ έχει αντιμετωπίσει προβλήματα εξάρτησης από συνταγογραφούμενα φάρμακα.
 
Πηγή: TMZ/Daily Mail
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15