search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:45
MENU CLOSE

Γ. Σαββίδης: Σκεφτόμαστε να αποσύρουμε τη χορηγία από την Super League

26.02.2018 22:02
Γ. Σαββίδης: Σκεφτόμαστε να αποσύρουμε τη χορηγία από την Super League - Media

«Κάνε μας περήφανους, άλλη μια φορά θα μας βρουν απέναντί τους. Κόψε την χορηγία από την Super League και πάρε τον ΠΑΟΚ μας από τη Nova. Και με μείον το πρωτάθλημα είναι δικό μας», έγραψε ένας φίλος του «Δικεφάλου» στο προφίλ του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram, το οποίο έχει «βομβαρδιστεί» από εκατοντάδες μηνύματα, μετά τη μη διεξαγωγή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Έτσι και αλλιώς είναι δικό μας φίλε. Αυτό και εμείς σκεφτόμαστε τώρα», απάντησε ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, δείχνοντας μια πρόθεση της οικογένειας να αποσύρει τη χορηγία της προς τη διοργανώτρια αρχή του επαγγελματικού πρωταθλήματος και να φύγει (αν και αυτό είναι δύσκολο, λόγω του συμβολαίου) από το συνδρομητικό κανάλι, με τον ΠΑΟΚ να είναι η μοναδική ομάδα που έχει αποκλειστική δική της σύμβαση.

Πηγή: Gazzetta

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:40