search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:01
MENU CLOSE

Μαξίμου: Η ΝΔ είναι σε πανικό

27.02.2018 14:26
Κυβέρνηση: Παράνομη και αντιδημοκρατική η γαλάζια επιχείρηση τρομοκράτησης βουλευτών - Media

 

Απάντηση στο αίτημα της Νέας Δημοκρατίας έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου για συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής στη Βουλή προκειμένου να διερευνηθεί το αδίκημα της απιστίας σε βάρος των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξάνθου και Παύλου Πολάκη.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, επισημαίνεται ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι πλέον πασιφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό».

«Με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία», αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:

«Θα καλωσορίσουμε τους εισηγητές της και τον κ. Μητσοτάκη στη Βουλή και περιμένουμε να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν στην απέλπιδα προσπάθεια να διαφύγουν των ευθυνών τους για το σκάνδαλο Novartis και να πείσουν τους πολίτες πως «όλοι είμαστε ίδιοι». Ματαιοπονούν».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58