search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Από στρατιωτίνα σε κομμουνιστικό καθεστώς, μοντέλο στο playboy – Την κακοποίησαν σεξουαλικά στρατηγοί (Video)

27.02.2018 14:44
Αεροπλάνο «φάντασμα» διχάζει το διαδίκτυο – Εμφανίζεται μισοβυθισμένο στους χάρτες της Google - Media

 

Τα χακί ρούχα και το βλοσυρό βλέμμα που έπρεπε να έχει δεν τη βοήθησαν να περάσει απαρατήρητη. Δεν μπορούσε να κρύψει την ομορφιά της και οι στρατηγοί που την είχαν κατά καιρούς στη μονάδα τους την ήθελαν όχι απλά για ορντινάτσα αλλά για κάτι περισσότερο. Ούσα στον στρατό άρχισαν να την κακοποιούν σεξουαλικά όπως λέει.

Η Μπαι Λινγκ είναι σήμερα παγκοσμίως ένα σύμβολο του σεξ και εκτός από το ότι πόζαρε στο playboy, έχει παίξει και σε ταινίες του Χόλιγουντ στο πλευρό γνωστών ηθοποιών όπως του Ρίτσαρντ Γκιρ, στην ταινία red corner.

«Μου αρέσει να είμαι σεξι και να προσελκύω τα ανδρικά βλέμματα» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Όταν τελείωσα το στρατό ασχολήθηκα με την ηθοποιία και τότε ήταν που με προσέγγισε ο Χιου Χέφνερ για να ποζάρω για το περιοδικό του. Στην αρχή αρνήθηκα γιατί νόμιζα ότι ήταν πορνό, όμως μετά ενέδωσα. Και σήμερα είμαι υπερήφανη για αυτή την επιλογή μου.»

Η Μπάι υπηρέτησε με δυσμενή μετάθεση στο Θιβέτ σε κάποιο στρατόπεδο και τότε ήταν που για πρώτη φορά κακοποιήθηκε σεξουαλικά από τον διοικητή του στρατοπέδου που έφερε τον βαθμό του στρατηγού. Σήμερα έχει εκατομμύρια ακόλουθους τόσο στο instagram όσο και στο weibo την Κινέζικη εκδοχή του twitter.

Κανείς δεν γνωρίζει εάν γεννήθηκε το 1961 ή το 1966, η ίδια πάντως χαμογελά και λέει ότι παραμένει 26 ετών. «Εμείς οι Ασιάτισσες είμαστε περισσότερο αισθησιακές, δεκτικές και μυστηριώδεις για τους Δυτικούς» λέει με υπερηφάνια από το σπίτι της στο Μανχάταν.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη Τσενγκ Του. Ο πατέρας της ήταν μουσικός και η μητέρας της δίδασκε συγκριτική λογοτεχνία. Μετά την εφηβεία της παρουσιάστηκε και υπηρέτησε στον Κινεζικό στρατό.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58