search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:47
MENU CLOSE

Ο θάνατος του άντρα της την ενέπνευσε να κάνει παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους (Photos)

27.02.2018 14:51
Ο θάνατος του άντρα της την ενέπνευσε να κάνει παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους (Photos) - Media

 

Η χήρα ενός γιατρού στη Βρετανία ομολόγησε ότι είχε παράνομες σχέσεις με 80 παντρεμένους άνδρες και είπε: «Σκοπός της ζωής μου είναι να ζω τη σεξουαλική μου ζωή στο μέγιστο».

Η 43χρονη μητέρα δύο παιδιών, Λουίζ Βαν Ντερ Βελντ, είναι μια σεξουαλική θεραπεύτρια που λέει ότι ζει κάθε μέρα «σαν να είναι η τελευταία της» μετά το θάνατο του δρ Στήβεν Στέφεν.

Ισχυρίζεται ότι οι σύζυγοι πολλών εραστών της γνωρίζουν ότι τις απατούν και εθελοτυφλούν επειδή έχουν απομακρυνθεί από το σεξ. Επίσης, δήλωσε ότι άρχισε να απατά τον σύζυγό της, ο οποίος πέθανε σε ηλικία 34 ετών, τα τελευταία χρόνια του γάμου τους

Επίσης, ανέφερε ότι «αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μια ανοιχτή σχέση τα τελευταία χρόνια πριν πεθάνει, έχω συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο από τότε και ο θάνατός του με έκανε να συνειδητοποιήσω ότι πρέπει αξιοποιώ στο έπακρο κάθε μέρα».

Η Λουίζ Βαν Ντερ Βελντ διοργανώνει σεμινάρια για ζευγάρια και singles για να μιλήσουν ανοιχτά για τις φαντασιώσεις τους και τι θέλουν από το σεξ μέσω της εταιρείας Future Love.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν στη συνέχεια την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκδηλώσεις όπου μπορούν να κάνουν σεξ με άλλους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33