search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48
MENU CLOSE

Greek Mouzaka από την Bild: «Ελλάδα- Μαγευτικοί κόλποι, πεζοπορικές διαδρομές κι ο καλύτερος μουσακάς»

27.02.2018 15:41
Σε προσωρινή αναστολή των καθηκόντων του ο διευθυντής της Bild έπειτα από καταγγελίες γυναικών (Photo) - Media

 

Τουριστικό αφιέρωμα στην Ελλάδα δημοσιεύει η γερμανική εφημερίδα Bild στην ιστοσελίδα της με τίτλο «Μυστικά tips στην Ελλάδα- Μαγευτικοί κόλποι, πεζοπορικές διαδρομές κι ο καλύτερος μουσακάς».

Οπως γράφει η γερμανική εφημερίδα, «ο ελληνικός τουριστικός τομέας πέτυχε το 2017 ρεκόρ επισκεπτών καθώς και εσόδων. Πέρυσι την Ελλάδα επισκέφτηκαν περισσότεροι από 27 εκατ. τουρίστες- οι περισσότεροι, περίπου 3,7 εκατομμύρια ήταν Γερμανοί. Το γεγονός αυτό χαροποιεί τους ξενοδόχους και τους εστιάτορες. Όμως για τουρίστες γίνεται όλο και πιο δύσκολο να ανακαλύψουν τα πραγματικά μυστικά tips».

Η Bild ζήτησε πληροφορίες από ταξιδιωτικούς πράκτορες και επαγγελματίες από τον χώρο του τουρισμού. Αυτοί πρότειναν ως μυστικά συμβουλές για λίγους, μεταξύ άλλων: τον εθνικό δρυμό Βίκου- Αώου, τους κρυμμένους κολπίσκους της Δυτικής Κέρκυρας, τις πεζοπορικές διαδρομές του Ολύμπου και του Πηλίου, την παλιά πόλη της Ρόδου, ενώ στις ωραιότερες παραλίες της χώρας συγκαταλέγονται: το Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, ο Μύρτος στην Κεφαλονιά, το Σαρακίνικο στη Μήλο, το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, οι παραλίες των Παξών και των Αντίπαξων, ο Μπάλος και το φοινικόδασος Βάι στην Κρήτη, ο Σίμος στην Ελαφόνησο και η Βοϊδοκοιλιά στη Μεσσηνία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:48