search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 17:41
MENU CLOSE

Περιφέρεια Αττικής: Επιδότηση ρεύματος σε 8.045 νοικοκυριά στην Αθήνα

27.02.2018 15:58
Περιφέρεια Αττικής: Επιδότηση ρεύματος σε 8.045 νοικοκυριά στην Αθήνα - Media
 
«Με το βλέμμα στραμμένο στις ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες διασφαλίσαμε για ακόμη μία χρονιά την πρόσβαση των πολιτών στο βασικό δημόσιο αγαθό που είναι το ηλεκτρικό ρεύμα», τόνισε η αντιπεριφερειάρχης Ερμίνα Κυπριανίδου με τη ευκαιρία της έναρξης της επιδότησης του ρεύματος σε 8.045 νοικοκυριά στην Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα Αθηνών για δεύτερη χρονιά φέτος, μέσω του προγράμματος «ρεύμα για όλους» που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια Αττικής.
 
Η αντιπεριφερειάρχης αναφερόμενη στο ποσό των 5 εκατ. ευρώ με τα οποία επιδοτούνται συνολικά 35.000 αδύναμα νοικοκυριά, επισήμανε ότι αυτό το ποσό «επιστρέφει στις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας και ότι η δημιουργία ενός κοινωνικού δικτύου στήριξης των συμπολιτών μας σε αδυναμία, αποτελεί για την Περιφέρεια Αττικής προτεραιότητα πρώτης γραμμής».
 
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 16:27