search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:33
MENU CLOSE

H πρώτη δήλωση Γκαρθία μετά τα γεγονότα της Τούμπας

27.02.2018 17:34
H πρώτη δήλωση Γκαρθία μετά τα γεγονότα της Τούμπας - Media

 

Ηταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ντέρμπι. Ο άνθρωπος που συζητήθηκε περισσότερο από κάθε άλλον μετά το βράδυ της Κυριακής. Ο Οσκαρ Γκαρθία μίλησε δύο μέρες μετά για το περιστατικό της Τούμπας με προσωπική του δήλωση στο twitter. Μία δήλωση που «σήκωσε» και στα ελληνικά και στα αγγλικά και στα ισπανικά και στα καταλανικά!

H δήλωση του Οσκαρ Γκαρθία:

«Μετά από το δυσάρεστο περιστατικό της Κυριακής παίρνω την ευκαιρία μέσω αυτής της σελίδας για να πω ότι προσωπικά δεν πρόκειται να είμαι ευτυχισμένος ανεξάρτητα από το ποια θα είναι η τιμωρία, ούτε πιστεύω ότι κανείς χάρηκε που με χτύπησε το αντικείμενο στο πρόσωπο. Μακάρι να μην είχε συμβεί γιατί σε αυτήν την περίπτωση κανείς δεν κερδίζει, κατά τη γνώμη μου, όλοι βγαίνουμε χαμένοι, ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός, το ελληνικό ποδόσφαιρο ή όλοι εμείς που αγαπάμε αυτό το άθλημα ως ένα άθλημα που απολαμβάνουμε και κάνει τον κόσμο να το απολαμβάνει. Θέλω να αναφερθώ σε αυτό γιατί για μένα είναι ένα γεγονός που θέλω να ξεχάσω το συντομότερο δυνατόν και απλά να επικεντρωθώ και να μιλάω για αυτό που πραγματικά μου αρέσει αυτό που συμβαίνει μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, προσπαθώντας να συνεχίσω να αναπτύσσεται η ομάδα μου και προσπαθώντας να παίζει καλύτερα κάθε μέρα».

Πηγή: gazzetta

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28