search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:50
MENU CLOSE

Δικογραφία σε βάρος 67χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

27.02.2018 18:25
Συνελήφθη στη Μύκονο καταζητούμενος για δολοφονία - Media

 

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας σχηματίστηκε, από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, σε βάρος 67χρονου, ο οποίος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης επικοινώνησε με ανήλικη, μέσω ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης και απέσπασε υλικό πορνογραφίας ανηλίκων. Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πραγματοποίησε αλληλογραφία με τις εμπλεκόμενες εταιρίες και τους αρμόδιους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου, ενώ προέκυψαν τα στοιχεία συνδρομητή που αντιστοιχούσαν στην οικία του κατηγορούμενου. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 67χρονου, σε περιοχή της Αττικής, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό έρευνα υπόθεση, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κινητό τηλέφωνο, μία κάρτα sim, μία κάρτα μνήμης τύπου micro sd και εσωτερικός σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τα ψηφιακά πειστήρια απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών για την περαιτέρω εργαστηριακή τους διερεύνηση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:49