search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:36
MENU CLOSE

Κι επίσημα υποψήφιος ο Μαδούρο για τις προεδρικές εκλογές του Απριλίου

27.02.2018 21:05
Μαδούρο: Φτιάξαμε φάρμακο που εξουδετερώνει τον κορωνοϊό (Video) - Media

 

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο υπέβαλε και επισήμως την υποψηφιότητά του για τις προεδρικές εκλογές της 22ας Απριλίου, τις οποίας θα μποϊκοτάρει η αντιπολίτευση.

“Ιδού το σχέδιο για την πατρίδα έως το 2025, που συνίσταται στην ενίσχυση του δρόμου και της κληρονομιάς του πολυαγαπημένου μας ηγέτη Ούγκο Τσάβες (…) προς την οικονομική ευημερία” δήλωσε ο Μαδούρο παραδίδοντας τον φάκελό του στην πρόεδρο του Εθνικού Εκλογικού Συμβουλίου (CNE) Τιμπισάι Λουσένα.

Η τελετή μεταδόθηκε απευθείας από την τηλεόραση.

“Ορκίζομαι να μην σας απογοητεύσω. Η νίκη μας ανήκει” δήλωσε.

Ντυμένος με το παραδοσιακό κόκκινο πουκάμισο, ο Μαδούρο επισκέφθηκε λίγο αργότερα τον τάφο του Τσάβες ο οποίος κυβέρνησε τη Βενεζουέλα από το 1999 μέχρι το 2013.

“Θα τον εκλέξουμε και πάλι, με το ψηφοδέλτιό μας θα επιλύσουμε τα προβλήματα που έχουμε” είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Έκτορ Καδένας, ένας φιλοκυβερνητικός ακτιβιστής που περίμενε τον πρόεδρο έξω από τα γραφεία της CNE.

Εκμεταλλευόμενος την αποδυναμωμένη και διαιρεμένη αντιπολίτευση, ο Μαδούρο προκήρυξε εκλογές για τις 22 Απριλίου ενώ κανονικά θα έπρεπε να διεξαχθούν στα τέλη του έτους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:36